Terugbetalingsbeleid voor Website Creatiediensten

We waarderen uw keuze om gebruik te maken van onze diensten voor de creatie van uw website. Ons doel is om u een uitzonderlijke ervaring te bieden. Mocht u echter niet volledig tevreden zijn met onze diensten, lees dan aandachtig ons terugbetalingsbeleid hieronder.

1. Dysfunctie van de Website:

Als uw website ernstige problemen vertoont die niet binnen een redelijke termijn kunnen worden opgelost, verbinden wij ons ertoe u het volledige bedrag van onze diensten terug te betalen. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, neem contact met ons op binnen 14 dagen na de levering van de website en verstrek specifieke details over de ervaren problemen.

2. Onvrede over het Ontwerp:

Wij begrijpen het belang van het ontwerp voor het succes van uw website. Als het uiteindelijke ontwerp niet aan uw verwachtingen voldoet, bieden wij de mogelijkheid tot revisies. Indien na twee revisierondes nog steeds ontevredenheid bestaat, zullen wij u gedeeltelijk terugbetalen volgens een evaluatie per geval.

3. Annulering voor Aanvang van het Werk:

Indien u ervoor kiest onze diensten te annuleren vóór de daadwerkelijke aanvang van het werk, wordt een volledige terugbetaling toegekend. Echter, indien het werk reeds is gestart, worden kosten in rekening gebracht voor de tijd en middelen die zijn geïnvesteerd.

Procedure voor Terugbetaling:

Algemene Voorwaarden:

Wij verbinden ons ertoe u een kwalitatieve dienstverlening te bieden en eventuele problemen naar tevredenheid op te lossen. Bedankt voor het vertrouwen in onze website aclau.com.

Met vriendelijke groet,

0